Her er du: HovedsideBenkeplater
VÅRE TJENESTER
Butikk
Scan Granitt AS
NY ADRESSE:
Nordre Fokserød 15
3241 Sandefjord

Åpningstider:
Mandag - Fredag:
07.30 - 16.30
Lørdag: ETTER AVTALEBenkeplater


Hvorfor Scan Granitt?


Fordi vi er opptatt av at du som kunde skal få et perfekt resultat, god service og lav pris. Vi er også ekstremt opptatt av detaljer, noe som ofte skiller de beste fra nest beste. 
Vi har derfor noen kvalitetskrav som skal følges:

-Ved planliming av vask skal det alltid være en jevn fuge på ca 2mm bredde. Skulle vasken være ujevn, tilpasser vi denne. Det er aldri mer en 0.5mm høydeforskjell fra plate til vask!

-Alltid 1. sortering stein. Kontrolleres av egne ansatte ved hver forsendelse. Dyrere i innkjøp, men kun det beste er godt nok

-Profesjonelle montører: Aldri mer en 0.3mm høydeforskjell i overkant på skjøter. Fugene limes med tec-7 og evt ujevnheter justeres med bein eller plastikkskims.

-Forsterking av plate ved hulltaking er inkludert når det er behov for dette. 

Pris:


Flere aktører i markedet reklamerer med kalkulatorer som man kan regne ut prisen selv. Disse kalkulatorene gir i mange tilfeller ikke nøyaktig pris pga altfor mange faktorer å ta hensyn til.
Vi har derfor valgt å droppe denne funksjonen. I stede gir vi deg et helt nøyaktig tilbud i løpe av arbeidsdagen(ofte kun i løpe av et par timer) Det du må gjøre er å sende oss kjøkkentegninger, en skisse eller mål på benkeplatene. 

Måler opp og monterer over hele Østlandet
For å gjøre det enklest mulig for deg som kunde, kommer vi hjem til deg og tar kontrollmål av kjøkkenbenken, produserer benkeplatene i vår fabrikk, for så å montere 5-10 virkedager senere.

Leverer til hele Norge!
Pga Scan Granitt sine gode priser, kombinert med godt rykte, leverer vi benkeplater til hele Norge. Platene blir da sendt med fraktselskap hjem til døra. Kontrollmåling og montering må du gjøre selv. Du vil få en god forklaring på hvordan dette gjøres fra oss.Se også våres monteringsveiledning for benkeplater: 

Best i test
En undersøkelse gjort av Aftenposten viser at benkeplater av granitt og kompositt er det aller beste. Og hos oss er benkeplatene i tillegg mye rimeligere en priseksempelene vist i artikkelen.